Antara Sebab Perempuan Tidak Hormat Lelaki

Sebab Perempuan Tidak Hormat Lelaki

Disini saya hendak berkongsai kepada korang 10 sebab kenapa perempuan tidak hormat lelaki

1. Pertama yang dah ada awek kau nak pegang-pegang, elok-elok awek kau pakai tudung kau sibuk nak tengok rambut dia.. kononnya special untuk kau seorang..
bila awek kau tak nak kasi semua tu, kau cakap bye-bye.. wah, KAU LELAKI GATAL!

2. Bila keluar dengan awek, kau sanggup jemput hantar awek kau. berhabis duit kasi hadiah kat awek bila awek merajuk pun tak pe.. konon kau penyabar..

Tapi bila mak kau suruh pergi kedai beli bawang, macam-macam alasan kau bagi. pastu siap minta duit lagi kat mak. wei, KAU LELAKI TAK BOLEH HARAP!

3. Kalau ada awek cun beratur belakang kau masa nak cucuk duit kat Atm, dengan segala hormat kau kasi dia beratur depan kau.. konon kaulah lelaki paling gentleman masa tu..

Tapi, bila ada mak cik pregnant berdiri depan kau dalam monorail, kau buat bodoh je. siap pura-pura tidur sebab x mau bersesak-sesak berdiri.. sah, KAU LELAKI TAK BERTIMBANG RASA!

4. Tiap kali lepas makan, kau hisap rokok sebatang dua.. nampak je ade awek cun, makin semangat kau.. kau rasa hisap rokok tu sangat cool.. alahai,

Sebenarnya ramai perempuan dah ‘reject’ kau sebab diorang tanak cepat jadi janda. KAU LELAKI YANG TAK PEKA!

5. Bila kau bawak kereta, ada je awek baik dengan kau, kau tuduh perempuan tu gila harta..

Padahal perempuan tu tau ko punya kereta tu duit bapak kau.. bukan harta kau tapi harta bapak kau. aduh, KAU LELAKI PERASAN!

6. Bila kau dengan kawan-kawan kau, kau suka gelak kuat-kuat. mencarut pun kuat-kuat.. semua !@#%$, s*%$@t, macam-macam lagi semua kau nak sebut.

kau rasa kau sempoi bila mencarut. tapi perempuan pandang KAU LELAKI TAK BERADAB!

7. Pergi tengok bola, tengok konsert, berapa mahal harga tiket pun kau sanggup.. konon untuk kepuasan diri.. T

Tapi pergi masjid hari Jumaat seminggu sekali, masuk pun free, kau liat.. bab agama kau aci mengelat. herm.. KAU LELAKI TAK BOLEH BUAT SUAMI!

8. Kau suka kutuk-kutuk dan gelak-gelak kat gambar perempuan-perempuan kat Facebook.. kau kata konon bajet cun..

Abih yg kau amik gambar jelir-jelir lidah yang konon rock sangat tuh, kau rasa cool? haishh.. KAU LELAKI YANG TAK CERMIN DIRI!

9. Time awek kau merajuk, berbakul-bakul kau kutuk. konon modal perempuan merajuk n air mata.. tapi bila kau mogok tak nak cakap dengan awek kau sebab sakit hati, tu kes apa plak.. wei, KAU LELAKI EGO!

10. Kau hisap rokok kau rasa kau handsome. lepas tu puntung rokok kau buang merata-merata..

kadang-kadang bila kau rasa nak meludah, dekat mana-mana pun kau tak ambil peduli. alahai, KAU LELAKI PENGOTOR!

Dunia Maklumat

bunting-murah bua tduit dengan youtube adsense

Comments

1 comment… add one
  • Azah

    Cutting down your cigarettes?

    Saya ada cara utk berhenti merokok dgn mudah. Harga rokok pun dah melambung2. Baik guna duit tu utk beri reward pada anak2 ke, utk bawa isteri candle light dinner ke, htr mak ayah g umrah ke, derma kat tahfiz ke, bayar zakat ke…..kan….

    So, siapa nak berhenti merokok boleh contact saya 01137007328 Azah

Leave a Comment