Al Fateh Gold Makanan Tambahan Untuk Dewasa

al fateh gold testimoni, al fateh gold harga, cara makan al fateh gold, produk al fateh gold, al fateh gold untuk ibu mengandung, al fateh junior, al fateh gold genius, khasiat al fateh junior,

Rumusan daripada makanan sunnah. Al Fateh Gold merupakan makanan tambahan yang dihasilkan dengan gabungan kurma, garam bukit, zaitun, tin, luban, gam arab & delima. Ini merupakan formulasi unik sebagai suplemen yang berinti buah mangga. Sangat sesuai untuk golongan dewasa & tua. Al Fateh Gold adalah berbentuk pastil yang lembut, senang dikunyah serta mengandungi pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh badan.

Gaya hidup yang sihat merupakan faktor penting untuk kesihatan yang baik. Namun begitu, kesibukan dalam pekerjaan menjadikan gaya hidup sesetengah individu berbolak balik lalu mengakibatkan mereka terdedah kepada pelbagai masalah kesihatan. Formulasi Al Fateh Gold dirumus khas untuk merangsang kesihatan yang baik kepada pengamalnya. Selain membekalkan tenaga yang mencukupi, produk ini juga terbukti berkesan mencegah & merawat masalah luaran & dalaman bagi individu yang berusia 20 tahun & keatas. Pada usia yang kian meningkat, kudrat yang kita miliki kebiasaannya tidak seiring dengan yang diperlukan. Oleh sebab itu, golongan lebih bdrusia cepat mengalami keletihan disebabkan dehidrasi berikutan aktiviti seharian yang menjangkau melebihi kudrat mereka. Formulasi tambahan seperti Al Fateh Gold bertujuan mengatur aliran ini agar lebih terkawal.

Pelbagai manfaat boleh diperoleh dengan mengamalkan Al Fateh Gold. Zat yang dibekalkan oleh Al Fateh Gold adalah tinggi dengan zat besi, serat, vitamin A, B, C & K, fosforus, omega & banyak lagi. Wajarlah jika ianya dikatakan mengandungi 1001 mukjizat kerana khasiat yang dibekalkan adalah cukup lengkap untuk kesihatan yang baik kepada pengamalnya.

Al Fateh Gold berpotensi melancarkan aliran darah dengan membuang toksin di dalam badan & mengembalikan sirkulasi sistem peredaran yang normal. Dengan ini juga, masalah sakit sendi & tulan dapat diatasi di samping memberi rangsangan kepada badan dalam peningkatan imunisasi & kadar metabolisma yang lebih sihat. Di samping itu, zat yang dibekalkan oleh Al Fateh Gold juga mudah diserap oleh badan, bukan sahaja cara pengamalannya yang mudah, ia juga adalah 100% produk bervitamin yang organik tanpa bahan kimia. Ubatan berasaskan bahan organik mempunyai partikal enzim yang jauh lebih kecil & lebih mudah dibawa oleh sel darah merah di dalam sistem peredaran, hal ini turut mengurangkan risiko serangan jantung kerana kadar metabolisma yang tinggi mampu memecahkan lemak tepu di dalam badan untuk melancarkan aliran darah di seluruh badan.

Tambahan pula, Al Fateh Gold juga sesuai digunakan untuk ibu hamil bagi membekalkan nutrisi yang mencukupi kepada bayi di dalam kandungan agar proses pembesaran bayi berjalan dengan lancar sekaligus dapat mengurangkan keletihan disebabkan oleh bayi di dalam kandungan menyerap nutrisi daripada ibu hamil. Ibu yang baru bersalin juga sangat digalakkan untuk mengamalkan Al Fateh Gold untuk menambah susu badan bagi membekalkan nutrisi yang cukup untuk bayi menyusu. Kesan daripada nutrisi yang baik ini juga bukan sahaja berlaku kepada ibu, malah ia juga dapat mengurangkan bayi diserang demam kuning, sembelit & juga kekurangan berat badan disebabkan oleh kekurangan susu.

Akhir kata, produk Al Fateh Gold adalah rumusan khas yang dihasilkan untuk golongan dewasa yang ingin menjaga kesihatan diri di samping mengamalkan gaya hidup yang sihat. Ianya adalah suplemen berasaskan bahan organik & juga makanan sunnah yang diiktiraf oleh JAKIM serta mendapat kelulusan daripada Kementrian Kesihatan Malaysia sebagai suplemen sihat.

Berminat nak beli ?? sms/whatsApp  AF2 ke :  010-5444 746 

wasap.my/+60105444746
wasap.my/+60105444746
wasap.my/+60105444746

Tips content Tik Tok

Comments

0 comments… add one

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.