Cara Mengatasi Masalah Gastrik dan Rawatan

MASALAH GASTRIK

Anda selalu rasa tidak selesa pada bahagian perut? Rasa macam memulas tapi bukan nak buang air besar?

Mungkin anda perlu buat pemeriksaan dengan doktor kerana kemungkinan anda menghidapi penyakit gastrik. [continue reading…]

0 comments

Masalah Anak Asma – Punca, Panjagaan dan Penyelesaian

asma

Penyakit asma atau Lelah adalah satu penyakit yang menyebabkan seseorang itu sukar untuk bernafas dan rasa semput. Masalah ini berlaku kerana semasa diserang asma, bronkiol pada paru-paru menjadi sempit. [continue reading…]

1 comment

Cari tempat bercuti dan jimatkan wang beli tiket tarikan dengan JomJalan

Bercuti dalam negara sekarang semakin mahal. Walaupun harga bilik hotel hampir sama seperti 10 tahun dulu, harga tiket masuk ke tempat menarik semakin mahal, sama seiring dengan harga makan. [continue reading…]

0 comments

Jom Terbang Dengan Harga Yang Murah

Haa camne tu nak terbang dengan harga yang best korang rasa?? Hehe ni la yang aku nak habaq. Aku tau ramai antara kita yang suka travel at least setahun sekali. Bukan apa kan, nak release tension katanya lepas penat bekerja semua. Sudah semestinya kita nak kalau boleh pergi bercuti dengan kos serendah yang mungkin tapi tetap selesa dan enjoy kan. So kat artikel ni aku nak habaq kat korang semua camne korang nak book cheap flights semudah yang mungkin. [continue reading…]

1 comment

Masalah Angin Dalam Badan

Masalah kembung perut atau angin dalam badan bukanlah satu masalah yang asing dalam kehidupan seharian. Ianya boleh berlaku apabila seseorang mengamalkan gaya hidup yang tidak sihat. Ini merupakan faktor utama permasalahan angin dalam badan yang boleh menggangu aktiviti harian. [continue reading…]

0 comments

Petua Mudah Bersalin Normal

Adakah anda hamil anak sulong?

Belum mempunyai pengalaman yang meluas berkaitan kehamilan?

Masih tertanya-tanya apakah tips dan petua untuk mudah bersalin?

Artikel pada kali ini bakal memberi anda serba sedikit pengetahuan untuk melancarkan proses kehamilan anda dan cara untuk memudahkan anda melalui proses melahirkan bayi dalam keadaan normal. [continue reading…]

0 comments


Previous Posts