Servis Urut Tradisional – Urut Satu Badan

urut, urut meaning, urut massage, urut badan, urut tradisional, definisi urut, urut kaki, urut tenaga batin, sejarah urutan tradisional melayu,

Urut Tradisional

Urutan atau lebih dikenali sebagai rawatan refleksologi merupakan cara atau teknik perawatan untuk melegakan dan memperbetulkan perjalanan urat saraf disamping mengembalikan sepenuhnya fungsi urat dalam badan. Ianya salah satu kaedah perawatan perubatan tradisional yang telah lama diamalkan sejak daripada zaman dahulu lagi. Mengurut juga merangkumi pelbagai konsep bergantung kepada kawasan urutan dan juga tujuan urutan dijalankan. [continue reading…]

0 comments

Cara Mengatasi Masalah Gastrik dan Rawatan

MASALAH GASTRIK

Anda selalu rasa tidak selesa pada bahagian perut? Rasa macam memulas tapi bukan nak buang air besar?

Mungkin anda perlu buat pemeriksaan dengan doktor kerana kemungkinan anda menghidapi penyakit gastrik. [continue reading…]

1 comment

Masalah Anak Asma – Punca, Panjagaan dan Penyelesaian

asma

Penyakit asma atau Lelah adalah satu penyakit yang menyebabkan seseorang itu sukar untuk bernafas dan rasa semput. Masalah ini berlaku kerana semasa diserang asma, bronkiol pada paru-paru menjadi sempit. [continue reading…]

1 comment

Cari tempat bercuti dan jimatkan wang beli tiket tarikan dengan JomJalan

Bercuti dalam negara sekarang semakin mahal. Walaupun harga bilik hotel hampir sama seperti 10 tahun dulu, harga tiket masuk ke tempat menarik semakin mahal, sama seiring dengan harga makan. [continue reading…]

0 comments

Jom Terbang Dengan Harga Yang Murah

Haa camne tu nak terbang dengan harga yang best korang rasa?? Hehe ni la yang aku nak habaq. Aku tau ramai antara kita yang suka travel at least setahun sekali. Bukan apa kan, nak release tension katanya lepas penat bekerja semua. Sudah semestinya kita nak kalau boleh pergi bercuti dengan kos serendah yang mungkin tapi tetap selesa dan enjoy kan. So kat artikel ni aku nak habaq kat korang semua camne korang nak book cheap flights semudah yang mungkin. [continue reading…]

1 comment

Masalah Angin Dalam Badan

angin dalam badan,angin dalam perut,masalah angin,bahaya angin dalam badanMasalah kembung perut atau angin dalam badan bukanlah satu masalah yang asing dalam kehidupan seharian. Ianya boleh berlaku apabila seseorang mengamalkan gaya hidup yang tidak sihat. Ini merupakan faktor utama permasalahan angin dalam badan yang boleh menggangu aktiviti harian. [continue reading…]

1 comment


Next Posts Previous Posts