Agensi Pengiklanan Baru – Salam Media

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

salam media pengiklanan islamic

Alhamdulillah, satu lagi platform pengiklanan telah muncul di negara kita. Namun, perlu diingat, platform pengiklanan baharu yang dikenali sebagai Salam Media ini bukan platform pengiklanan yang biasa kita lihat. Dengan berbekal matlamat untuk menjadi perintis platform pengiklanan Islamik yang berjaya di serantau dunia, SalamMedia amat menekankan kepatuhan terhadap kehendak syariah dalam servis pengiklanan yang ditawarkan. Jadi persoalannya, apakah yang ditawarkan oleh SalamMedia ? Sebenarnya servis yang ditawarkan SalamMedia ini amat unik dan inovatif sekali. Antaranya..

SalamMedia menggunakan kaedah pengiklanan terbaru ( dan insya’Allah lebih efektif) iaitu melalui kaedah Advertorial. Walaubagaimanapun, dikhabarkan pilihan untuk menggunakan pengiklanan melalui banner juga ditawarkan.

SalamMedia berpandukan syariah Islam dalam pengiklanan mereka. Insya’ Allah , mereka bakal memperoleh sebuah panel yang berkelayakkan untuk menasihati serta membantu mereka dalam soal ‘halal dan haram’ dunia pengiklanan.

  • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

SalamMedia mempunyai kaedah pengiklanan yang menepati perkembangan zaman kini, efektif dan harganya juga berpatutan. Mereka juga memahami keperluan dan kehendak kita sebagai pemilik perniagaan, pemilik blog dsb untuk menaikkan nama/jenama.

SalamMedia mencuba sebaik yang mungkin untuk mengikut undang-undang dan ajaran Islam. Insya’ Allah, mereka melengkapkan tempahan pelanggan dengan amanah.

SalamMedia menetapkan beberapa kriteria seperti penulisan dan kandungan yang baik serta tidak bercanggah dengan Islam untuk pemilik blog sebelum mereka diberi sebuah kempen.

SalamMedia mementingkan kualiti hasil. Dan maklum balas mengenai hasil mereka amat memuaskan (boleh dibaca di laman web SalamMedia.my )

SalamMedia menyediakan servis yang mampu milik, Insya’Allah.

See also  Cara Menjual di Lelong.com.my ( Individu)

Konklusinya, walaupun SalamMedia masih baru sejak dibina, namun jelas kelihatan platform pengiklanan baharu ini semakin kencang membina nama dan mendapat maklum balas yang amat positif.

Ya, pihak kami tidak sabar menunggu pelancaran rasmi SalamMedia bersama pengenalan kempen-kempen pengiklanan baharu pada awal tahun 2014 yang akan datang. Semoga kekal matlamat, visi dan misi, kami doakan pihak SalamMedia mudah-mudahan dipermudahkan urusan dan mencapai wawasan. Insya’Allah, amin.

” We Help Reach Your Target Audience Quickly ” – SalamMedia.my

Join Affiliate Shopee Percuma Klik - AFFILIATE SHOPEE
0 comments… add one

Leave a Comment