Royal Jelly Mampu Menurunkan Kolesterol Dalam Badan Dan Mencantikkan Kulit Wanita

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

Mencantikkan Kulit WanitaRoyal Jelly hanya mampu dihasilkan oleh lebah. Ianya merupakan susu Ratu Lebah yang menjadi makanan utama Ratu Lebah dan larvanya. Royal Jelly memiliki kandungan dan khasiat yang sangat unik dan misteri. Namun, ianya terbukti mampu merawat pelbagai jenis penyakit dan berkesan melawan penuaan.

Berbeza dengan pollen, propolis dan madu. Royal Jelly merupakan produk yang dihasilkan sendiri oleh lebah dan bukan merupakan modifikasi daripada produk tanaman atau penternakan yang menggunakan bahan kimia. Royal Jelly secara khususnya dihasilkan oleh para lebah melalui pollen dan nectar yan dihirup, kemudian disekresi melalui sesungut istimewa di kepala lebah.

Dalam sarang lebah, larva diberi makan Royal Jelly. Royal Jelly disuntik masuk kedalam larva untuk memastikannya mendapat nutrient yang cukup. Selepas 3 hari, larva yang diberi Royal Jelly berubah menjadi Ratu Lebah dan akan terus diberi makan Royal Jelly sepanjang hayatnya. Dikatakan bahawa Ratu Lebah mampu hidup sehingga lebih daripada 5  tahun lamanya. Disebabkan Ratu Lebah diberi Royal Jelly, maka usianya adalah jauh lebih panjang berbanding lebah-lebah lain yang hanya memakan pollen dan madu.

  • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

Dalam segala kehebatan yang telah dikaji mengenai Royal Jelly ini, belum sepenuhnya mampu merungkap kehebatan sebenar kandungan Royal Jelly yang sangat unik.  Royal Jelly mengandungi asi amino essential, mineral, fruktosa dan glukosa dan juga beberapa jenis vitamin seperti vitamin B, vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E dan juga vitamin K.

Kandungan lain yang telah diterokai di dalam Royal Jelly ialah kolagen yang sangat tinggi kandungan protein bagi memastikan kesihatan dalaman dan luaran yang berpanjangan dan juga mengawal hormon untuk melawan penuaan. Selain itu, Royal Jelly juga berkesan meningkatkan imunisasi badan dengan adanya gamma globulins dan metal paraben untuk anti-oksidan.

See also  7 Amalan Menjijikkan Untuk Kecantikan

Royal Jelly turut berkesan merawat infeksi di dalam perut, keletihan, anorexia, infertile, infeksi virus dan bakteria.  Di samping mampu meningkatkan imunisasi badan, penelitiaan rapi juga telah membuktikan bahawa Royal Jelly sangat berkesan menurunkan kolesterol yang tinggi di dalam badan dan terbukti mampu menurunkan tekanan darah yang tinggi di dalam badan. Fungsi vitamin di dalam Royal Jelly juga berkesan mencegah penyakit kulit dan mengurangkan risiko kanser kulit.

Kesimpulannya, penggunaan Royal Jelly untuk merawat pelbagai penyakit dan juga sebagai suplemen tambahan kepada badan sangat berkesan. Dengan adanya kajian-kajian perubatan moden, khasiat Royal Jelly bakal diterokai dengan sepenuhnya dan sudah tentu ia tidak akan menjadi sesuatu yang asing lagi pada masa hadapan.

Harga Sekotak Kapsul Royal Jelly 600gram RM36 termasuk postage

Berminat Menempah Sms “Royal Jelly”  ke +6 014-5444 383

Join Affiliate Shopee Percuma Klik - AFFILIATE SHOPEE
2 comments… add one
  • Saya sangat sukan royel jelly, sesiap yang mengambilnya setiap hari akan rasa kelainan pada kulit dan rasa awet muda

Leave a Comment